Ons assortiment in het kort

Forever Aloe Drinks; een must in elke koelkast!

Zuivere dranken met een hoog percentage pure Aloë Vera in verschillende smaken en samenstellingen, met meer dan 200 natuurlijke bestanddelen die vooral uw spijsverteringsorganen in balans brengen en u een extra energiek gevoel geven. Ook is een krachtige antioxidantendrank en een heerlijke, rustgevende thee opgenomen.

Forever Weight Care; Look Better, Feel Better

Forever F.I.T. is een geavanceerd voedings-, cleansings- en afslankprogramma. Ontwikkeld door Forever om u te helpen er beter uit te zien en u beter te voelen in drie eenvoudig te volgen stappen. Start met de “cleansing” Clean 9, pak door met F.I.T.1 en maak uw transformatie compleet met F.I.T.2. Na deze drie stappen bent u werkelijk FIT – Forever!

Forever Skin Care; van top tot teen verzorgd

Producten met pure Aloë vera als belangrijkste bestanddeel voor het gehele lichaam, aangevuld met extracten die ondersteunen bij het reinigen, normaliseren, verzorgen, hydrateren, beschermen en vitaliseren van de huid.

Forever Personal Care; mooi en gezond

Producten met pure Aloë Vera als belangrijkste bestanddeel, met toevoeging van extracten die de huid, het haar en het gebit reinigen, beschermen, verzorgen en verfraaien.

Forever Nutritionals; extra sterk gestel

Een verzameling van voedingssupplementen, samengesteld uit de beste ingrediënten die de natuur ons biedt, waaronder essentiële vitaminen, kruiden, vetzuren en voedingsstoffen. Perfecte aanvullingen ter bevordering van een optimale gezondheid.

Forever Bee Products; natuurlijke kracht

Producten met sublieme, door bijen op de zuiverste plaatsen geproduceerde voedingsstoffen van zeer hoge kwaliteit, die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het immuunsysteem en een gezonde levensstijl.

Flawless by Sonya Collection; subtiele schoonheid

Cosmeticaproducten met fijne ingrediënten, die uw schoonheid accentueren en dankzij het hoge Aloë Vera-gehalte ook de huid verzorgen en beschermen.

Forever Essential Oils; zintuigen

Etherische oliën worden toegepast om het lichaam op natuurlijke wijze te ondersteunen, de zintuigen te stimuleren en de mensen te helpen zich beter te voelen er er beter uit te zien.

Praktijkervaringen

“Na 9 dagen het Clean 9 Vanilla programma gevolgd te hebben, voel ik mij fit en ben 8 kg afgevallen, geweldig …”
“Even Forever Sunscreen aanbrengen, trekt direct in en mijn zoontje kan lekker weer in het zand spelen …”
“Ik heb nu enkele maanden Forever Aloë Vera Gel gedronken, mijn stoelgang is aanmerkelijk verbeterd …”
“Veel pijn in de knie gehad. Dagelijks enkele malen heel dun Aloë MSM Gel aangebracht en de pijn is weg …”